Villa Elfvik Strand_012_medium.jpg
 

Om oss

 

På Lidingö med utsikt över Stockholms inlopp ligger Villa Elfvik Strand, en arkitektonisk dröm från 1953 i tegel, koppar och teak. Nya Villa Elfvik Strand erbjuder skräddarsydda event- och matupplevelser där kunden alltid har exklusiv ensamrätt i den 750 kvadratmeter stora villan. 

Är du på jakt efter den ultimata lokalen och matupplevelsen inför bröllopet, festen eller konferensen? Kontakta oss för ett möte och upplev lokalen på plats. 

Tiki och Jonas träffades för första gången i köket på restaurang Fredsgatan 12 i Stockholm. Jonas är utbildad kock och har under tjugo års tid arbetat med krögaren Melker Andersson inom F12-gruppen där han var delägare. På senare tid har han varit med och utvecklat catering-verksamhet för restauranger som Kommendören, Tennstopet, Vassa Eggen och Boqueria. Tiki kommer senast från jobbet som restaurangchef för Tennstopet och har tidigare varit Catering & Event Manager på Vassa Eggen-gruppen samt på restaurang Fredsgatan 12 och serverat på Teatergrillen och Sturehof. På Villa Elfvik Strand kommer Tiki att ansvara för allt som rör matsalen och Jonas för köket - en uppdelning som visat sig framgångsrik under sju års arbete tillsammans.